Creëer meer securitybewustwording

Het aantal cyberaanvallen groeit, online bedreigingen en veiligheidsrisico's nemen toe. Door uw medewerkers regelmatig bewust te maken van de huidige risico’s, stijgende cyberaanvallen en bedreigingen wordt het beveiligingsbeleid in uw organisatie beter gedragen. Heeft uw organisatie nog geen beveiligingsbeleid? Deze kunnen wij samen met u ontwikkelen.

Wilt u een leuke en interessante security awareness training organiseren voor uw organisatie of afdeling? Onze IT security experts geven een relevante en enthousiaste securitybewustwording training afgestemd op uw beveiligingsbeleid. Wij stemmen de training af op uw organisatie, functies van personeelsleden en op basis van toegang tot bedrijfsgevoelige informatie en de mogelijke veiligheidsrisico’s die zich kunnen voor doen.

Security awareness training

Een security awareness training motiveert uw medewerkers om bewuster om te gaan met security.

Onze expert deelt praktische tips en adviezen om veiliger te werken, en hoe u om kunt gaan met vertrouwelijk gegevens. Ook leert u wat een datalek is en hoe u het risico op een datalek in uw organisatie kunt verkleinen.

Daarnaast brengen we actuele onderwerpen onder de aandacht, zoals hoe u een social engineering aanval zoals phishing of helpdeskfraude kunt herkennen. We sluiten af met een leuke interactieve quiz. Na de training weten uw medewerkers precies wat ze moeten doen als ze te maken krijgen met een security-incident. 

Met deze training geraken uw medewerkers beter op de hoogte van de actuele bedreigingen en de te volgen processen uit uw beveiligingsbeleid. Daarmee voldoet uw organisatie nog beter aan de AVG.

security awareness training

Gratis adviesgesprek

Cyberweerbaarheid vergroten voor uw medewerkers? In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen wij u meer over de mogelijkheden voor een security awareness training. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Door uw gegevens achter te laten nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op via telefoon of e-mail. Uw gegevens worden hierna niet bewaard.