Security CheckUp

Inzicht in de security status met de Security CheckUp

Wilt u beginnen met betere ICT beveiliging, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Dan bieden wij de Security CheckUp! Met onze eenvoudige Security CheckUp krijgt u inzicht in de beveiliging van uw ICT-omgeving, apparaten en data.

De Security CheckUp legt security bedreigingen binnen uw organisatie bloot en stelt aanbevelingen voor om deze risico’s te beperken. Risico wordt bepaald door het inspecteren van netwerkverkeer door Check Point om gevarieerde securitybedreigingen te detecteren, zoals: malware infecties, gebruik van hoge risico webapplicaties, indringers, bedreigingen voor mobiele apparaten en laptops, PC's, risico op het verlies van gevoelige data en meer. Gedurende een afgestemde periode analyseren wij het netwerk. 

De resultaten en bevindingen uit het analyserapport bespreken we samen met u.

Security CheckUp: De resultaten en bevindingen uit het analyserapport bespreken we samen met u.

Breng security-risico's in kaart

De beste manier om risico's in cybersecurity op te lossen is door deze te identificeren en in kaart te brengen met onze security scan. Door het analyseren van uw netwerk worden er uitgebreid gegevens verzameld over actieve bedreigingen voor uw volledige ICT-omgeving, inclusief netwerken, endpoints en mobiele apparaten. Aan het einde van de analyseperiode ontvangt u een uitgebreid rapport met daarin opgenomen o.a.:

  • Het aantal malware-infecties
  • Gebruik van risicovolle webapplicaties
  • Inbraakpogingen en bot-aanvallen
  • Verlies van gevoelige gegevens
  • Bedreigingen voor eindpunten en mobiele apparaten
  • Belangrijkste aanbevelingen om uw netwerk te beschermen

De resultaten en bevindingen uit het analyserapport zullen we gezamenlijk met u bespreken. Op basis van het analyserapport adviseren wij passende security oplossingen en maatregelen om uw netwerk, apparaten en data beter te beveiligen. 

Vraag naar onze Security CheckUp

Meer weten over onze Security CheckUp? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 544 20 00 02 of via onderstaand formulier.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bescherm mobiele apparaten

Dagelijks maken we gebruik van onze smartphones. U zou verwachten dat we deze dan ook goed beveiligen. U wilt natuurlijk niet dat foto's, video's, bestanden, documenten of e-mails in handen valt van cybercriminelen? Of dat derden toegang krijgen tot online accounts of bedrijfsinformatie?

Bekijk oplossing

Starten met een Security CheckUp?

Wij bellen u terug