Oplossingen

IT security oplossingen

De manier van werken verandert, steeds meer apparaten maken verbinding met het bedrijfsnetwerk en een groot aantal (online) bedrijfsapplicaties. Nieuwe veiligheidsrisico's ontstaan en moderne cyberaanvallen vragen om moderne maatregelen. Wij bieden IT security oplossingen, om uw organisatie en medewerkers te beschermen.

Benieuwd naar passende IT security oplossingen voor uw organisatie? Wij adviseren u graag, neem vrijblijvend contact op via [email protected]

Lees hieronder het aanbod in oplossingen die wij uw organisatie kunnen bieden.

Cloud beveiliging

Bescherm uw technologieën, applicaties, gegevens en services in de cloud. Werkt u met Microsoft 365? Dan bieden wij bescherming voor cloud apps en e-mail. Wilt u applicaties en data in de public cloud zoals Microsoft Azure, AWS of Google Cloud beschermen? Dan bieden wij geautomatiseerde security die meegroeit met uw cloud.

Bekijk oplossing
Werkplekbeveiliging

Complete werkplekbeveiliging op uw PC's en latops maar ook voor tablets en smartphones. Bescherm de apparaten van medewerkers tegen cyberaanvallen zoals phishing, onveilige Wi-Fi netwerken, verdachte websites, kwaadaardige downloads en bestanden.

Bekijk oplossing
Netwerkbeveiliging

Bescherm uw bedrijfsnetwerk tegen aanvallen van buitenaf. Door gebruik van moderne professionele firewalls controleren wij internetverkeer wat binnenkomt op uw netwerk. Zo wordt u beschermd tegen cyberaanvallen, indringers, virussen en spam.

Bekijk oplossing
Security Awareness

Voldoe aan de Europese wet- en regelgeving met een krachtig informatiebeveiligingsbeleid. Creëer meer security bewustwording onder uw medewerkers met een interessante training volledig afgestemd op uw organisatie. Wees voorbereid op een aanval of een beperkt bereikbaar bedrijfsnetwerk. Ontdek het security operations center van 24x7Secure.

Bekijk oplossing
Security Scan

Inspecteer uw bedrijfsnetwerk met onze Security CheckUp Scan en ontvang een helder analyserapport. Ontdek en analyseer cyberdreigingen in uw bedrijfsnetwerk zodat u passende security maatregelen en oplossingen kunt toepassen om u te wapenen tegen geavanceerde bedreigingen.

Bekijk oplossing

Welke security oplossing past het best bij uw bedrijf?

Onze IT-experts adviseren u graag