Security Awareness

Security Awareness

Het aantal cyberaanvallen groeit en dit vraagt om passende veiligheidsmaatregelen in uw organisatie, om uw data en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Deze veiligheidsrisico's kunt u beperken door duidelijke afspraken vast te leggen in een informatiebeveiligingsbeleid. Dit beleid maakt duidelijk wat de afspraken zijn rondom gegevensbescherming of de te ondernemen stappen bij het ontstaan van een security-incident. 

Vergroot het security awareness onder al uw medewerkers met een passende training of phishing bescherming. Lees hieronder verder over onze IT security services:

Phishing Awareness

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken. Het is belangrijk om alle medewerkers te trainen zodat ze in staat zijn om cyberaanvallen te herkennen en weten hoe ze hierop veilig kunnen handelen.

Bekijk oplossing
Security Awareness Training

Een leerzame en interessante security awareness training organiseren voor uw medewerkers? Onze security experts verzorgen een relevante en enthousiaste security bewustwording training. De middag kan compleet verzorgd worden met koffie, iets lekkers en indien gewenst een heerlijke lunch.

Bekijk oplossing
Informatiebeveiligingsbeleid

Met een informatiebeveiligingsbeleid, ook wel Information Security Management System (ISMS), wordt er gewerkt op een manier waarbij verstandig (vertrouwelijke) informatie om wordt gegaan. In een beveiligingsbeleid staan afspraken, regels en processen of technische maatregelen om lekken van bedrijfsgevoelige informatie te voorkomen.

Bekijk oplossing