Public cloud security

Bescherm infrastructuren, platform en webapplicaties

Steeds meer applicaties, online oplossingen en workloads verplaatsen zich naar de public cloud naar platformen zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) of Google Cloud. Door het aannemen van een cloudstrategie wordt de verantwoordelijkheid voor security nu gedeeld tussen u en de cloud provider zoals Microsoft. Veel organisaties of ontwikkellaarsbedrijven denken onterecht dat de cloud provider verantwoordelijk is voor de security. U bent zelf verantwoordelijk voor het beschermen van uw webapplicaties, netwerk, servers, databases en data van en naar de cloud.

Met Check Point's CloudGuard AppSec bieden wij een centraal beheerplatform om uw webapplicatie, website of webshops geautomatiseerd te beschermen. Zo profiteert u op een veilige manier van alle voordelen die de cloud te bieden heeft. CloudGuard AppSec biedt bescherming tegen geavanceerde bedreigingen en cyberaanvallen in de cloud en ondersteunt een groot aantal cloud infrastructuren, zoals: AWS, Microsoft Azure en de Azure Stack en meer.

Security die automatisch meegroeit

Door DevOps-pipelines gaat de ontwikkeling van webapplicaties zo snel dat een traditionele WAF (Web Application Firewall) dit niet bij kan houden. De rules moeten aangepast worden waardoor de security in feite achterloopt. Het aanpassen van de rules vraagt veel onderhoud waardoor in de praktijk een WAF vaak in detectiemodus wordt geplaatst, dit gaat ten kosten van de security. Hoe kan dit beter?

Check Point's CloudGuard AppSec biedt geautomatiseerde security die de cloud en netwerkinrichting beschermt met de snelheid van DevOps. Door het automatisch updaten van de security policies worden veranderingen in de cloud direct beschermd. Met deze geautomatiseerde security kunnen uw ontwikkelaars weer focussen op de ontwikkeling van uw webapplicaties of webshop terwijl uw cloud beschermd blijft.

Bescherm containers, microservices, API's, databases en functies tegen misconfiguraties en aanvallen op servers en toepassingen. Als Microsoft Azure gecertificeerde oplossing stelt CloudGuard AppSec u in staat om workloads te beveiligen en tegelijkertijd veilige verbindingen te bieden tussen cloud en on-premise omgevingen.

Hybrid- en multi cloud

Ondersteunt een groot aantal cloud infrastructuren zoals: AWS, Microsoft Azure, Kubernetes en Azure Stack, Google Cloud Platform, VMWare Cloud op AWS en meer.

Agile & geautomatiseerd

Automatisch schalen van security policies bij het uitrollen van nieuwe functies, services of containers. Security schaalt mee met alle veranderingen in de cloud.

Inzicht in risico's en bedreigingen

Via het online poral krijgt u direct inzicht in de cloud omgevingen van u of uw klanten. Beheer security centraal met posture management, workload protection, network security en threat intelligence voor een optimale bescherming. Wij kunnen u hierin ondersteunen.

Stop OWASP Top 10 en geavanceerde bedreigingen

Met CloudGuard AppSec kunt u OWASP Top 10 aanvallen stoppen, botaanvallen voorkomen en elke kwaadaardige interactie met uw applicaties en API's stoppen - in elke omgeving.

Bescherm cloud infrastructuren

CloudGuard AppSec geeft direct inzicht in hoe al uw containers, serverless, Azure omgeving of clusters zijn opgebouwd. Security groepen en rechten worden overzichtelijk weergegeven. Krijg inzicht in verdachte activiteiten en ontvang een alert wanneer een injecton attack wordt geblokkeerd of een security event zich voordoet.Herken botactiviteiten en communicatie met kwaadaardige nodes sneller. Alerts worden gegenereerd, zo kunt u direct ingrijpen bij een incident en blijft de cloud compliant.

Applicatiebeveiliging nodig?

Verantwoordelijkheid voor beveiliging van de cloud verschilt in mate en per vorm, maar uw organisatie is wel zelf verantwoordelijk voor de beveiliging in de cloud. Met CloudGuard AppSec behoudt u de controle over de cloud infrastructuren, platformen en applicaties.

CloudGuard AppSec is eenvoudig te plaatsen voor een bestaande webshop, website of webapplicatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze IT-experts adviseren u u graag, neem vrijblijvend contact op via +31 544 20 00 02 of via onderstaand formulier.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Microsoft Azure omgeving beschermen?

Onze IT-experts adviseren u graag