Mobiele beveiliging

Bescherm iOS en Android apparaten

Mobiele beveiliging helpt organisatie bij het terugdringen van veiligheidsrisico’s wanneer er wordt gewerkt met mobiele apparaten. Met een Bring Your Own Device (BYOD) policy kunnen medewerkers hun eigen smartphones en tablets gebruiken op het werk. Toegang tot die informatie op mobiele apparaten heeft veel voordelen, maar het stelt uw organisatie ook bloot aan risico’s op het verlies van gevoelige informatie. Smartphones worden overal mee naar toegenomen en staan vol persoonlijke en belangrijke informatie; denk maar aan e-mails van het werk of administratie op de laptop; het is belangrijk om dit te beschermen.

Met mobiele beveiliging houdt u de informatie die is opgeslagen en beschikbaar is op mobiele apparaten veilig, zonder impact op de gebruikerservaring of de privacy van uw medewerkers. Het biedt complete bescherming voor Android of iOS-apparaten, apps en gegevens. Zo helpt u uw medewerkers productief te blijven door toegang te houden tot bedrijfsapplicaties- en gegevens via mobiele apparaten terwijl bedrijfsgevoelige gegevens beschermd blijven tegen gerichte en geavanceerde mobiele bedreigingen.  

Mobiele beveiliging

Beveilig gevoelige gegevens op mobiele telefoons met Harmony Mobile

Volledige zichtbaarheid in mobiele risico's

Mobiele beveiliging van Check Point's Harmony Mobile houdt mobiele apparaten veilig en geeft medewerkers de vrijheid om smartphones of tablets te gebruiken zonder angst voor kwaadaardige apps, bedreigingen of een aanval. Harmony Mobile beschermt apparaten tegen virussen, malware, onveilige apps en datalekken. Harmony Mobile herkent onbetrouwbare Wi-Fi verbindingen en websites en blokkeert phishing-websites en wifi-aanvallen, door o.a.:

  • Anti-Phishing met Zero-Phishing: Blokkeert phishingaanvallen in alle apps, zowel van bekende en onbekende zero-day phishingsites en sites die gebruik maken van SSL.

  • Safe Browsing: Blokkeert de toegang tot kwaadaardige sites vanaf elke browser, door gebruik te maken van de real-time dynamische security intelligentie die wordt geleverd door Check Point ThreatCloud™: een wereldwijde database waarin alle kwaadaardige sites en kenmerken bekend zijn.

  • Veilige toegang: Blokkeert geïnfecteerde apparaten voor toegang tot bedrijfsapplicaties en gegevens, onafhankelijk van een MDM-oplossing.

  • Anti-Bot: Controleert applicaties op schadelijk gedrag en detecteert bot-geïnfecteerde apparaten. Blokkeert automatisch de communicatie en het verkeer.

  • URL-filtering: Geef of blokkeer browsers toegang tot bepaalde websites; Blokkeer toegang tot websites die niet passen in het bedrijfsbeleid.  

  • Wi-Fi beveiliging: Detecteert kwaadaardig netwerkgedrag en Man-in-the-Middle aanval; waarbij informatie onderschept wordt zonder dat u het door heeft. Zo kunnen berichten mogelijk gelezen of veranderd worden. De beveiliging schakelt automatisch verbindingen met kwaadaardige netwerken uit.

Eenvoudige app

Eindgebruikers kunnen de Harmony Mobile app installeren op eigen of zakelijke apparaten. De app draait op de achtergrond en voert scans uit zonder impact op de batterijlevensduur of prestaties van het apparaat. De mobiele beveiliging controleert continu data op een apparaat, zonder verkeer naar cloud te sturen, zodat gebruiker en privacy optimaal beschermt zijn.

Gebruikers ontvangen alleen een alert bij een security-incident, bedreiging of beoordeling bij installatie of gebruik van apps. Gebruikers en beheerders krijgen direct inzicht in details en security incidenten en leren deze ook beter begrijpen. Intuïtieve aanwijzingen geven precies aan wat er is gebeurd en wat u kunt doen om uw gegevens veilig te houden. Dit geeft medewerkers de vrijheid om het apparaat te gebruiken zonder de angst voor een aanval.

Advies nodig voor mobiele beveiliging?

Harmony Mobile is geschikt voor kleine- en grote organisatie om medewerkers, netwerk en data te beschermen. Bescherm uw organisatie vandaag nog tegen bekende en onbekende mobiele bedreigingen. Laat uw medewerkers veilig werken met smartphones terwijl data en informatie goed wordt beschermd. 

Advies nodig of dit de beste oplossing is voor uw organisatie? Neem dan contact op via [email protected] of via onderstaand formulier.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veilig werken met mobiele apparaten?

Onze experts bellen u terug