Security Awareness Training

Creëer meer security bewustwording

Een leuke en interessante security awareness training organiseren voor uw organisatie of afdeling? Onze experts geven een relevante en enthousiaste security bewustwording training. De middag kan compleet verzorgd worden met koffie, iets lekkers en indien gewenst een lunch.

De training wordt afgestemd op uw organisatie, functies van personeelsleden en op basis van toegang tot bedrijfsgevoelige informatie en de mogelijke veiligheidsrisico’s die zich kunnen voor doen.

Tijdens de training kunnen medewerkers reageren op de behandelde onderwerpen en relevante voorbeelden. Gevuld met informatie over security risico’s maar ook met leuke en uitdagende vragen richting medewerkers, bijvoorbeeld met video’s, voorbeelden van valse phishing e-mails en diverse scenario's.

Werken uw medewerkers veel met mobiele apparaten of met cloud applicaties zoals Microsoft 365? Dan wordt de training toegespitst op de geïmplementeerde security oplossingen en voorbeelden van risico's en incidenten.

Beheert u diverse servers en cloud platformen of ontwikkelt u nieuwe toepassingen in Microsoft Azure? Dan wordt de middag afgestemd op bijvoorbeeld het Microsoft Azure security center of public cloud, zodat uw medewerkers weten hoe ze het beste kunnen handelen op alerts om deze te mitigeren. 

Interactieve awareness training

De training motiveert uw medewerkers om bewust om te gaan met security. Zo leren ze security incidenten te herkennen om vervolgens actief de juiste stappen te ondernemen wanneer er zich een echt incident voordoet. Door medewerkers regelmatig bewust te maken van de moderne risico’s, stijgende cyberaanvallen en bedreigingen vergroot u de impact en wordt het beveiligingsbeleid beter gedragen. Doordat medewerkers beter op de hoogte zijn van de te volgen processen voldoet uw organisatie nog beter aan de privacywetgeving, doordat er zorgvuldige wordt omgegaan met gevoelige informatie en bedrijfsdata. 

Security awareness training

De security awareness training wordt volledig afgestemd op de maatregelen, risico's en mogelijke security incidenten die kunnen ontstaan in uw organisatie. Vooraf plannen we een gesprek om de vormgeving van de training af te stemmen. Neem contact op via [email protected] voor meer informatie.

 

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer security bewustwording creëren?

Onze IT experts denken graag met u mee