Werkplekbeveiliging

Werkplekbeveiliging

Medewerkers zijn tegenwoordig altijd en overal bereikbaar en maken hiervoor gebruik van verschillende apparaten zoals PC's, laptops, tablets en smartphones. De moderne manier van werken geeft meer flexibiliteit, maar creëert ook nieuwe ingangen voor cyberaanvallen.

Wij bieden moderne security voor het beveiligen van werkplekken. Voor PC's en laptops bieden we oplossingen tegen cybercriminelen die proberen binnen te dringen via phishing, e-mail bijlagen of downloads. Met o.a. bescherming tegen zero-day aanvallen, malware en ransomware.

Smartphones bevatten gevoelige informatie zoals foto's, contacten, agenda, klantgegevens, wachtwoorden, e-mail, bankgegevens en andere zakelijke-informatie. Wij beschermen smartphones tegen datalekken en cyberaanvallen zoals SMSishing, kwaadaardige apps, onveilige Wi-Fi netwerken. Daarnaast controleert het ook de status van het apparaat op compliancy. Lees hieronder hoe wij uw apparaten kunnen beveiligen: 

Endpointbeveiliging

Bescherm PC en laptops en biedt medewerkers complete bescherming met Harmony Endpoint. Detecteer, voorkom en reageer snel op aanvallen, zo houdt u uw medewerkers veilig, waar en hoe ze ook werken.

Bekijk oplossing
Mobiele beveiliging

Met Harmony Mobile Protection houdt u de informatie die is opgeslagen en beschikbaar is op smartphones veilig, zonder impact op de gebruikerservaring of de privacy van medewerkers. Harmony Mobile biedt de meest uitgebreide mobiele bescherming voor Android-apparaten, applicaties en gegevens.

Bekijk oplossing