Phishing Awareness

Phishing is de oorzaak van 91% van de datalekken. Voor het geval u denkt “Dat overkomt ons niet”.. 60% van alle Nederlandse bedrijven kwam in de afgelopen 5 jaar in aanraking met hacking, ransomware, datadiefstal of andere vormen van cybercrime – met miljarden euro’s schade als gevolg.

Ook uw organisatie kan het slachtoffer worden van phishing of een cyberaanval. Een datalek voorkomen is beter dan oplossen en daar willen wij u bij helpen! In samenwerking met Surelock bieden wij de Holmes phishing simulatie aan.

Het Phishing Awareness Platform  

Investeren in IT security is belangrijk maar niet genoeg. Naast techniek is het menselijk handelen belangrijk om cyberaanvallen te voorkomen. Cybercriminelen worden steeds slimmer en één kleine fout kan leiden tot een datalek. Het trainen en regelmatig toetsen van medewerkers is cruciaal.

Zijn uw medewerkers in staat om een cyberaanval te herkennen? Het Holmes phishing awareness platform biedt functies die nodig zijn om een phishing awareness campagne te starten, monitoren en om training aan te bieden. Met het Holmes platform leren uw medewerkers een phishing-aanval te herkennen, te handelen na een security-incident en wat te doen als het misgaat. 

Holmes maakt cybersecurity bespreekbaar binnen uw organisatie. Samen met u vergroten wij continu de cyberweerbaarheid van uw medewerkers.

Inspecteren & controleren

Periodiek wordt er een phishing-mail naar alle medewerkers verstuurd. Voor iedere afdeling is er een passende phishing scenario. Door periodiek phishing simulaties te versturen kunt u continu meten of alle medewerkers in staat zijn om een cyberaanval te herkennen of dat u meer moet inzetten op trainingen en informatie.

Detecteer phishing

Met een handige Outlook plugin kunnen alle medewerkers direct hulp in schakelen als ze een phishing-email vermoeden. Deze Holmes Security Coach houdt uw medewerkers extra alert! De Outlook plugin bepaalt op basis van indicatoren of een e-mail wel of niet veilig is.

Rapporteren

Heeft u twijfels of vertrouwt u een e-mail niet? Schakel dan hulp in van de life line knop (onderdeel van de Outlook Plugin). Zo komt een medewerker direct in contact met de IT-afdeling of IT-partner. Gaat het inderdaad om een phishing-aanval? Dan wordt de afzender voor de hele organisatie geblokkeerd.

Bescherming tegen phishing

Meer dan 80% van alle cyberaanvallen zijn phishing-aanvallen. Train alle medewerkers op het herkennen van een phishig-aanval. Het Holmes platform biedt u bewustwording, training en toetsing in een overzichtelijke digitale oplossing. 

Eerst zelf een phishingsimulatie ervaren? Vraag dan de gratis phishing nulmeting aan. Neem vrijblijvend contact op met ons via +31 544 20 00 02 of laat een terugbelverzoek achter, wij bellen u graag terug.

Vergroot de phishing awareness van uw collega's

Onze IT security experts vertellen u graag meer