Endpointbeveiliging

Complete bescherming voor apparaten

De manier van werken verandert, medewerkers werken steeds meer op afstand, vanuit huis of onderweg. Tegenwoordig is uw bedrijfsnetwerk verbonden met een groot aantal endpoints. Endpoints zijn de ‘eindpunten’ in een netwerk. Daarmee worden alle apparaten van medewerkers bedoeld, zoals PC's, notebooks, laptops, servers maar ook IoT-apparaten. 

Tegenwoordig hebben medewerkers altijd en overal toegang tot applicaties en bedrijfsgevoelige data, vanaf ieder apparaat. Daarnaast richten de cyberaanvallen van vandaag richten zich niet meer alleen op het bedrijfsnetwerk maar ook op gebruikersaccounts en de apparaten van medewerkers. Een moderne bescherming tegen de huidige generatie cyberaanvallen is nodig.

Direct inzicht en bescherming tegen cyberaanvallen

Moderne bedreigingen en aanvallen zoals phishing, malware en ransomware worden niet ontdekt door traditionele bescherming zoals een antivirusoplossing. Cybercriminelen richten zich op deze blinde plekken in organisaties. Dit vraagt om een meerlaagse security benadering dat kan bestaan uit de modules: anti-ransomware, anti-phishing, Next-Generation Antivirus en zero-phishing technologie. Zo blijven PC en laptops beschermd tegen moderne aanvallen van vandaag en de bedreigingen in applicaties, downloads en bestanden. 

Bescherm de apparaten van medewerkers met Check Point's endpointbeveiligingsoplossing Harmony Endpoint. Door de apparaten te beschermen worden aanvallen op laptops of PC's sneller gedetecteerd en voorkomen. Harmony Endpoint reageert snel op aanvallen door deze te stoppen, toegang tot websites te blokkeren of downloads in quarantaine te plaatsen. Zo houdt u uw medewerkers veilig van moderne cyberaanvallen, waar en hoe ze ook werken.

Heeft er een aanval plaats gevonden? Dan wordt er een forensisch rapport gegenereerd daarin vindt u een overzicht van de aanval en herstelmaatregelen.

Toonaangevende SandBox technologie

Check Point's Harmony Endpoint is een complete Endpoint Protection Platform (EPP) & Endpoint Detection & Respsonse (EDR) oplossing.

Het biedt bescherming voor PC's en laptops maakt gebruik van unieke SandBox technologie en voorkomt aanvallen van nog onbekende malware. De geavanceerde SandBox technologie inspecteert bestanden in e-mails, bijlagen, downloads, URL’s in e-mails en blokkeert en stopt malware nog voor er schade aangericht kan worden. Via threat extraction worden bestanden geïnspecteerd en de veilige bestanden doorgestuurd naar uw eindgebruikers.

Blokkeer phishing sites

Voorkom dat gebruikers inloggegevens invoeren op kwaadaardige phishing-websites: zero-phishing identificeert en blokkeert in real-time valse websites door het scannen van de websites en invoervelden. Wordt er iets verdachts gevonden of wordt de website herkent als kwaadaardig dan wordt de invoer van gegevens geblokkeerd.

Stop verdacht dataverkeer met Anti-Bot

Herkent en blokkeert verdacht dataverkeer en gedrag op geïnfecteerde systemen. Door inspectie wordt gereageerd op een security incident en kan er worden ingegrepen. U ontvangt een security alert en kunt verkeer blokkeren of plaatsen in quarantaine.

Overzichtelijk en visueel dashboard

Krijg inzicht en meer kennis over de security events met slimme monitoring en detectie op uw endpoints. Harmony is web-based en het dashboard is visueel en overzichtelijk. Beveiligingsbeheerders kunnen direct ingrijpen bij security events door een helder overzicht van de processen, omschrijvingen en details.

ICT beveiliging voor endpoint

Endpointbeveiliging: Laat medewerkers veilig werken met complete bescherming voor PC's en laptops.

Endpointbeveiliging met Harmony Endpoint

Bescherm endpoints tegen de geavanceerde bedreigingen en aanvallen van vandaag met Harmony Endpoint. Onze IT-security experts helpen u bij het deployment, de inrichting en het beheer. Harmony groeit mee met uw organisatie tot het beheer van wel duizenden endpoints. 

Weten wat Harmony Endpoint voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via [email protected] of onderstand formulier, wij adviseren u graag.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Endpointbeveiliging nodig voor uw organisatie?

Wij bellen u graag terug