Over Ons

Over 24x7Secure

Bescherming voor ICT - Door jarenlange expertise in systeem- en netwerkbeheer en hosting-oplossingen kunnen wij effectieve bescherming bieden tegen cybercriminaliteit. Als Check Point Software Technologies Ltd. partner zetten wij groots in op Check Point technologieën en krijgen ondersteuning van gecertificeerde Check Point specialisten.

Wij zien dat het belang van goede security-oplossingen toeneemt. Onze security experts zetten zich in tegen cyberaanvallen en dataverlies. Door uw ICT te beschermen maken wij uw bedrijf minder kwetsbaar voor de toenemende dreiging van cyberaanvallen van vandaag en morgen.

Alle organisaties en branches vragen om verschillende security oplossingen. Samen met u bekijken wij welke bescherming het beste bij uw organisatie past en combineren dit met effectieve en intelligente oplossingen. Om uw bedrijfsprocessen en online toepassingen optimaal te beveiligen.

ISO-certificering

24x7Secure is ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd. Onze bedrijfsprocessen voldoen aan de hoge standaarden en kwaliteitsnormen rondom informatiebeveiliging. Door veilig beheer van gegevens beschermen wij de informatie van onze klanten volgens hoge standaarden en voldoen wij aan de ISO norm.

ISO 27001 - In deze norm staat omschreven hoe er procesmatig om gegaan kan worden met het beveiligen van informatie. Het doel van de norm is vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. 

NEN7510 - Informatiebeveiliging in de zorgsector is complex, patiëntgegevens en informatie worden continu uitgewisseld en opgevraagd tussen verschillende partijen. Het is noodzakelijk om gevoelige informatie van patiënten te wapenen tegen ongeautoriseerde partijen, om zo de privacy van de patiënt te beschermen. Met certificering NEN7510 tonen wij gecertificeerde normen over beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van kritische informatie van onze klanten te hebben.  

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bedrijf cyberweerbaar maken?

Onze IT security experts adviseren u graag