Blokeer onbekende bedreigingen met Threat Extraction

Voor werkplekbeveiliging en cloud beveiliging wordt er gebruik gemaakt van Check Point's unieke van Threat Extraction technologie om te beschermen tegen zero-day aanvallen en bedreigingen. Een zero-day-aanval is een cyberaanval die plaatsvindt op dezelfde dag waarop er een lek wordt ontdekt in software. Een zero-day-exploit is een stukje kwaadaardige software dat gebruik maakt van het gat in de beveiliging, voor het uitvoeren van een aanval. Deze exploits of kwaadaardige bestanden kunnen via e-mail of kwaadaardige bestanden het netwerk infiltreren.

Hoe goed is uw IT-infrastructuur beschermd tegen deze onbekende zero-day bedreigingen? Wanneer een onbekende bedreiging een organisatie infiltreert kan het zich namelijk binnen enkele seconden verspreiden in het netwerk. Dit kan grote schade opleveren voor een organisatie zoals financiële- of imagoschade of het verlies van data of persoonsgegevens.

Bedreigingen en aanvallen richten zich tegenwoordig niet alleen meer op het netwerk maar ook op de cloud, apparaten, smartphones en IoT en dagen daarmee de huidige security inrichtingen uit. Traditionele security oplossingen herkennen deze onbekende bedreigingen alleen nadat ze zijn uitgebroken. Het herstellen van bestanden na een infectie brengt hoge kosten met zich mee.

Check Point's Threat Extraction technologie blokkeert onbekende aanvallen nog voordat ze het netwerk kunnen bereiken. Door kunstmatige intelligentie (Threat Cloud) en preventie technologie worden zero-days gestopt, nog voordat ze schade kunnen aanrichten.

Threat Cloud is een wereldwijde database van samenwerkende netwerken. Het verwerken van de bestanden wordt gedaan in de cloud waardoor miljoenen signatures en malware gescand kunnen worden in real-time en geupdate worden naar Check Point gateways wereldwijd.

Threat Extraction bouwt een document dat mogelijk executables of kwaadaardige software kan bevatten na tot een veilig PDF document.

De Threat Extraction technologie verwijdert mogelijke executables of kwaadaardige software uit een gedownload document via het internet. Het levert vervolgens een veilig PDF document af bij de eindgebruiker.

Lever veilige bestanden af

Met Threat Extraction wordt ingezet op het voorkomen van deze bedreigingen. Threat Extraction verwijdert verdachte marcro's, excutables of andere cyberdreigingen uit bestanden van e-mailbijlagen of web-downloads. Deze bestanden worden vervolgens bij de eindgebruik afgeleverd als een veilig, bedreigingsvrij bestand en afgeleverd als een nieuwe PDF versie waarbij de content origineel blijft.

Vertrouwt de eindgebruiker het originele document en is deze niet kwaadaardig? Dan kan deze via een link het originele bestand vrijgeven.

Medewerkers en apparaten beschermen?

Wilt u veilige bestanden afleveren en medewerkers beschermen tegen kwaadaardige downloads en cyberaanvallen? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 544 20 00 02 of onderstaand formulier.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Complete bescherming voor PC's en laptops

Elk apparaat dat verbonden is met uw bedrijfsnetwerk vormt een risico voor cyberaanvallen. Bscherm mobiele apparaten met een meerlaagse securitybenadering. Endpointbeveiliging inspecteert bestanden in e-mails, bijlagen, downloads, URL’s in e-mails en blokkeert en stopt malware nog voor er schade aangericht kan worden.

Bekijk oplossing

Hulp nodig bij betere beveiliging van apparaten?

Wij bellen u terug.