Start met een phishing nulmeting

Herkennen uw medewerkers een valse e-mail wanneer deze in hun inbox verschijnt? Krijg inzicht in het securitybewustzijn van alle medewerkers met onze vrijblijvende phishing nulmeting.

Samen met u wordt er er een veilige phishing simulatie uitgevoerd om te controleren in hoeverre alle medewerkers in staat zijn een phishinge-mail te herkennen. Uit deze meting blijkt het aantal geklikte of gephished percentage, gebruikte systemen, apparaten en tijdstippen. Ook kunt u inzicht krijgen in welke afdelingen of collega’s nog niet in staat zijn phishing mails te herkennen zodat u weet waar u bij kunt sturen. Hier ligt ruimte voor verbetering en daar helpt 24x7Secure u bij!

Na de nulmeting ontvangt u van ons een visueel rapportje met daarin de resultaten uit uw phishing simulatie. Daarna gaan we samen met u in gesprek, dit kan online of op locatie. Samen bepalen we hoe 24x7Secure u kan helpen om de cyberweerbaarheid van uw medewerkers te vergroten.

Op basis van de phishing nulmeting resultaten geven wij u een voorstel om het security bewustzijn van alle medewerker te optimaliseren. De keuze om hiermee verder te gaan ligt bij u. Een nulmeting is gratis en geheel vrijblijvend.

Phishing Awareness vergroten?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor de gratis phishing nulmeting.