Start met een phishing nulmeting

Alles start met een Holmes phishing nulmeting. Dit is een inventarisatie waarbij de resultaten het startpunt vormen voor het verbeteren van de digitale veiligheid van uw organisatie.

Samen met u wordt een veilige phishing simulatie uitgevoerd om te controleren in hoeverre alle medewerkers in staat zijn een phishing e-mail te herkennen. Uit deze meting blijkt welke afdelingen, collega’s nog niet in staat zijn phishing mails te herkennen en daardoor een veiligheidsrisico vormen voor de organisatie. Hier ligt ruimte voor verbetering en daar helpt het Holmes platform u bij!

Na een uitgebreide analyse van de resultaten van de phishing simulatie gaan we samen met u in gesprek. Dit kan online, of op locatie. Samen bepalen we hoe Homes ervoor kan zorgen dat u en alle medewerkers veiliger online kunnen werken. Zo kunt u samen met ons het Holmes pakket samenstellen. 

Op basis van de phishing simulatie resultaten geven wij u een voorstel om de scores te optimaliseren. Deze keuze ligt bij u. De nulmeting is gratis en geheel vrijblijvend.

Phishing Awareness vergroten?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor de gratis phishing nulmeting.