Verhoog de security awareness met Surelock en 24x7Secure

24x7Secure zet samen met Surelock in op het aanbieden van security awareness oplossingen. Samen creëren wij meer bewustwording rondom phishing awareness en maken wij mogelijke veiligheidsrisico’s en kwetsbaarheden in de IT-infrastructuur inzichtelijk.

Hoe wij dit doen en wie Surelock is, leest u hieronder:

Wie is Surelock?

Surelock IT security services zet in op het continu objectief beoordelen van IT-omgevingen. Dit zijn risico’s rondom het menselijk het handelen, techniek en de processen. Een voorbeeld van een risico rond menselijk handelen is een phishing-aanval. Een voorbeeld van risico rond techniek is het niet tijdig patchen van systemen.

Hoe scoort uw organisatie op deze risico’s? Worden systemen tijdig gepatcht tijdens recent ontdekte kwetsbaarheden? Herkennen uw medewerkers een phishing-email wanneer deze in hun inbox verschijnt?

Samen met Surelock verbeteren wij de phishing awareness in uw organisatie en brengen wij risico’s voor uw IT-omgeving in kaart. Hiervoor bieden wij de:

  • Holmes Phishing Awareness platform
  • Vulnerability scan

Holmes Phishing Awareness Platform

Het Holmes phishing awareness platform combineert bewustwording, training en toetsing in één digitale oplossing. Houd alle medewerkers scherp door het periodiek versturen van onaangekondigde phishing-simulaties; voor elke afdeling is er een passend phishing-scenario. Bij vermoedens van phishing kan een medewerker hulp inschakelen met een handige Outlook Plugin: de Holmes Life Line. Wordt een e-mail echt niet vertrouwd? Vertrouwt u een e-mail niet? Dan is er mogelijkheid om via de plug-in direct in contact te komen met de IT-afdeling om samen de e-mail te controleren.

Door het versturen van de simulaties kunt u de phishing-alertheid in uw organisatie analyseren. Zo kunt u effectief verbeteren en doelgericht training aanbieden.

Het Holmes platform biedt korte en leerzame video’s aan in een online leeromgeving. Zo verhoogt u doelgericht het kennisniveau van uw medewerkers. Uw medewerkers leren hoe ze een phishing-email kunnen herkennen maar ook over verschillende vormen van cybercrime zoals CEO fraude, SMSishing, Wi-Fi hotspots of software hacks.

Door periodieke toetsing worden medewerkers alerter en wordt de cyberweerbaarheid van uw organisatie continu vergroot.

Vulnerability scan

Het is belangrijk IT systemen te updaten en het risico op een hack of misbruik te verkleinen. Wij helpen u bij het inzichtelijk maken van risico’s en kwetsbaarheden met de vulnerability scan. Start met een intake-assessment om te bepalen waar uw organisatie staat en waar u kunt en wilt verbeteren.

Op basis van de resultaten en een risk score van systemen en de ‘waarschijnlijkheid’ dat een kwetsbaarheid wordt misbruikt kunt u doelgericht handelen op kwetsbaarheden en risico’s. Met een vulnerability scan kunt u de IT-infrastructuur continu monitoren en het totaal aantal risico’s verkleinen. Zo kunt u doelgericht systemen scannen, externe scan of interne scan uitvoeren.

Verbeter digitale veiligheid met 24x7Secure

Cybercriminelen worden steeds slimmer en bedenken continu nieuwe manieren om ‘techniek’ en ‘mensen’ te omzeilen. IT security een continu proces en wij adviseren om periodieke toetsing uit te voeren. Zo zet u continu in op het doelgericht verbeteren van de beveiliging van uw systemen, preventie van malware zoals ransomware tot het vergroten van alertheid op phishingmails onder alle medewerkers.

Samen met u voeren wij verbeteringen door, door middel van het bepalen van passende technische en organisatorische maatregelen om uw organisatie continu te beschermen tegen cybercriminaliteit en dataverlies.

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze IT security experts via [email protected]

Herkennen uw collega's een phishinge-mail?

Verhoog Phishing Awareness onder alle collega's met het Holmes Phishing Awareness platform. Wij combineren bewustwording, training en toetsing in één digitale oplossing. Toets en train uw collega's doelgericht op het herkennen van phishing of andere cyberaanvallen. Zo verhoogt u doelgericht de cyberweerbaarheid van uw organisatie.

Phishing Awareness