Security Operations Center (SOC)

Managed security services voor organisaties

Een cyberaanval of bedreiging kan ieder moment, bij iedere organisatie van iedere grote gebeuren. Er worden elke dag nieuwe kwetsbaarheden ontdekt: van datalekken tot malware-aanvallen, nieuwe hacks of ransomware.

Cyberaanvallen nemen toe en ontwikkelen zich continu. Security oplossingen zoals firewall, antivirus, endpoint protection bieden bescherming tegen deze aanvallen van buitenaf. U wilt voorbereid zijn om direct te reageren op een incident zoals een cyberaanval of verminderde bereikbaarheid. Om veiligheidsinbreuken te voorkomen moet u uw netwerk kunnen bewaken en snel en overal dreigingen kunnen beperken. 

Daarom biedt 24x7Secure actieve monitoring op uw IT-infrastructuur en systemen.

Zo ziet SOC van 24x7Secure eruit:

Via het SMP (Security Management Portal), een cloud-based platform kunnen onze analisten de security van uw organisatie bewaken. Onze analisten verzamelen een grote hoeveelheid informatie van uw security oplossingen naar begrijpelijke informatie, zo krijgt u inzicht in de effectiviteit van uw security oplossingen. Onze beveiligingsrapporten bevatten informatie over geblokkeerde aanvallen, gedetecteerde virussen, gefilterde websites, kwaadaardige webapplicaties en meer. 

Door real-time monitoring kunnen wij u proactief ondersteunen bij het ontstaan van een security incident zoals aanvallen of verminderde bereikbaarheid. Zo kunnen wij ingrijpen nog voor uw eindgebruikers iets merken.

Het SOC van 24x7Secure:

  • Inzicht in effectiviteit van security oplossing door onze beveiligingsrapportages
  • Centraal beheren en onderhouden van uw security apparaten zoals firewalls
  • Analyseren van netwerkverkeer
  • Monitoring op bedreigingen en aanvallen
  • Proactieve handeling op bereikbaarheid van het netwerk
  • Onderzoek naar security incidenten
  • Handelen met slimme technologieën en oplossingen
24x7Secure SOC via MSP

SOC van 24x7Secure: Managed controle en zichtbaarheid op de bereikbaarheid, status en events van uw security oplossingen

Actieve security monitoring

Onze security analisten monitoren uw IT-infrastructuur en systemen actief op bedreigingen en aanvallen. Via een centraal dashboard krijgen onze analisten real-time en visueel inzicht in bedreigingen over de complete IT-infrastructuur zoals netwerken, cloud endpoints, mobiele apparaten en IoT.

Onze analisten onderzoeken security events en zetten slimme technologieën in om de bedreiging op uw IT-infrastructuur, netwerk, mobiele apparaten, IoT te beperken.

Wordt er een risicovolle bedreiging ontdekt? Dan zullen wij u op de hoogte brengen, u ontvangt van ons een securitymelding met advies en voorstel om het risico van de bedreiging te beperken.

Meer weten over het uitbesteden van management- en beheer van security? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Complete bescherming tegen Phishing-aanvallen

Voorkom dat gebruikers inloggegevens invoeren op kwaadaardige phishing-websites. Bescherm uw medewerkers, devices en data met zero-phishing. Het identificeert en blokkeert in real-time phishing websites door het scannen van de websites en invoervelden. Wordt er iets verdachts gevonden dan wordt de invoer geblokkeerd. Ontdek een complete bescherming met SandBlast Agent.

Endpoint beveiliging

Zicht houden op incidenten en bedreigingen?

Wij adviseren u graag